El passat 20 de setembre, una representació del Consell Rector de Clade van assistir a la reunió institucional amb el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. A la reunió, a la qual van prendre part també el secretari Josep Ginesta, i el director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, va servir per presentar les línies generals de Clade, els principals projectes endegats i el model propi sobre l’economia social. Com a representació de Clade, van assistir-hi el president, David Cos, la directora general de Suara, Àngels Cobo, el director general de la Comunitat Minera Olesana, Joan Arévalo, Oscar Lanuza, de l’Orquestra Simfònica del Vallès, i Ramon Roig, director general de Clade.

A començaments de setembre, una petita representació del Grup també es va reunir amb el Secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, on es van projectar els reptes immediats de les empreses del grup i estudiar vies de transferència de l’expertesa i el valor afegit de les empreses amb missió social a la resta del teixit empresarial.