L’Assemblea general del Grup Clade va aprovar en l’última trobada la incorporació  de Previsora General que, amb la seva entrada al grup, situa en 11 les empreses membres. Per a David Cos, president de Clade, la incorporació de Previsora General “intensifica la ferma voluntat de Grup Clade de situar el poder transformador de l’economia social en un lloc competent del teixit empresarial català”.

Els orígens de Previsora General es remunten a l’any 1927 quan un grup d’empresaris van decidir crear ‘Mútua d’Assegurances del Panadés’, dedicada a la protecció dels accidents de treball. Previsora General es va constituir com a marca l’any 1989 i, actualment, té la mutualitat té la seva seu a Barcelona.

Previsora General treballa per ser una alternativa a l’assegurança tradicional, posant l’economia al servei de les persones amb l’objectiu d’aconseguir una societat més solidària on la mutualitat sigui un instrument d’economia col·laborativa. Una empresa social que persegueix oferir una prestació amb la millor qualitat i servei, a un preu just, on els beneficis obtinguts es retornin als seus mutualistes.

Previsora General, segons dades de l’últim exercici corresponent al 2017, compta amb més de 19 milions d’euros de cartera, gestiona més de 38.000 pòlisses i supera les 400.000 persones assegurades.

Creixement del Grup

Amb aquesta incorporació, Clade supera el llindar de les deu empreses membres que el president, David Cos valora molt positivament: “que Previsora General camini amb les empreses de Grup Clade és una conseqüència natural de la missió i la trajectòria de les dues entitats. Els actors decidits a construir models d’economia social sòlids i competitius, en el marc empresarial actual, ens acabem trobant. L’aportació de coneixement per part de Previsora General és valuosíssima per a Clade”.