Els premis “El CAC a l’Escola”, impulsats per la Generalitat de Catalunya tenen l’objectiu de fomentar l’educació en comunicació a les escoles així com potenciar l’esperit crític dels alumnes davant dels mitjans de comunicació. L’Escola Sant Gervasi ha guanyat dos premis en la XV edició dels premis, que es van lliurar el passat 28 de maig.

Els treballs presentats pels alumnes de primer de batxillerat i quart d’ESO van ser guardonats entre més d’un centenar de projectes presentat per escoles i institut de tot Catalunya. El projecte fotogràfic “Conèixer l’altre: retrat i bodegó”,  dels alumnes que estudien la matèria Cultura Audiovisual de primer de batxillerat es va  endur el primer premi. El jurat en va destacar l’excel·lent experiència d’autoconeixement entre l’alumnat i la capacitat de potenciar les competències lingüístiques i audiovisuals. Per la seva banda, els alumnes de quart d’ESO va aconseguir el segon premi de la categoria de secundària per l’Informatiu de Sant Gervasi TV. En aquest cas, es va valorar molt positivament l’ús del gènere informatiu des d’un punt de vista diferent, així com també per la seva creativitat.

L’acte de lliurement dels premis va ser presidit pel president del Parlament, Roger Torrent. Es van premiar un total de 15 projectes audiovisuals fets per alumnes que van des d’Educació Infantil fins a Cicles Formatius.