De fa anys Cooperativa Plana de Vic col·labora amb l’Escola de Formació Professional Quintanes en la formació de futurs professionals del sector agroramader.

Aquest any a part de col·laborar amb les diferents visites per formar els alumnes en processos de compostatge en una explotació dels nostres associats a Santa Cecília de Voltregà, també hem impartit una jornada de formació sobre cooperativisme als alumnes dels cicles formatius.

A més, el passat dilluns dia 18 de juny també vàrem col·laborar en l’acte celebrat per l’Escola on es presentaven els projectes finals d’estudis dels alumnes, en àmbits com la producció bovina, porcina, equina i ovina.

L’aposta de la Cooperativa Plana de Vic es aprofundir en aquest tipus de col·laboracions apostant per la formació en un any en el qual s’ha intensificat les accions formatives també de cara al treballador, esgotant els Fons destinats a aquest concepte.