El passat divendres 15 de juny, a l’oficina del Parlament Europeu de Barcelona, es van lliurar els XXIV Premis Euroscola a un grup d’alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola.

En aquesta vint-i-quatrena edició, el Concurs Euroscola s’ha desenvolupat enguany sota el tema de “L’any europeu del patrimoni cultural”. Els guanyadors del concurs viatjaran a Estrasburg per a conèixer la seu del Parlament Europeu i per a participar amb joves de tots els països de la Unió Europea, en una jornada de simulació del Parlament Europeu per a joves.

Per a optar al premi els alumnes havien d’editar i produir un vídeo en el qual s’hi reflectissin aspectes relacionats amb el patrimoni cultural, tema central d’aquesta edició. Feu clic aquí si voleu veure el vídeo guanyador.

La descàrrega de les fotos de l’acte la podeu obtenir fent clic aquí.