L’Assemblea general del Grup Clade, el grup empresarial de l’economia social més important de Catalunya, ha presentat els resultats corresponents a l’exercici del 2017. Clade tanca l’any 2017 amb una xifra de negoci amb tendència a l’alça, amb un augment del 4,4% respecte l’any anterior, després se superar els 330 milions d’euros. Quant els resultats, aquests se situen en 6,491 milions d’euros, dels quals una part tenen un component extraordinari. Sense considerar aquest efecte, l’increment dels resultats seria de l’11%, fet que reflecteix la bona tendència del grup.

Clade, el principal grup empresarial de l’economia social a Catalunya presenta els resultats del 2017, amb una facturació agregada que se situa en 330 milions d’euros, amb un creixement interanual del 4,4%

Les 10 empreses que conformen el grup ocupen a un total de 6.134 treballadors, amb un increment d’un 4,6% respecte l’any anterior

Increment de contractació

En la presentació dels resultats destaca l’increment de persones contractades per les empreses del grup, amb 268 llocs de treball nous que correspon a un increment del 4,6% respecte l’any anterior. Aquesta xifra confirma el creixement de l’ocupació dins del grup, com ja s’apreciava en els resultats de l’any 2016, on aquest índex d’augment es va situar en el 4,7% respecte l’anterior.

Per al president del Grup Clade, David Cos, “els resultats del 2017 continuen avalant els projectes del grup i ens satisfà que un dels indicadors més positius sigui la creació de llocs de treball, un objectiu intrínsecament lligat amb la missió fundacional de Clade de contribuir a un mercat laboral de qualitat”.