Sàpiens“Som partidaris de tractar els nens com a individus capaços i preparem els textos amb la idea que els puguin llegir sols o acompanyats dels pares o mestres”, explica Àlex Novials, director de la revista El Petit Sàpiens, que ha aconseguit situar-se com a una de les revistes per a infants més ben valorades.

La revista neix el juny del 2016 com a una publicació semestral amb l’objectiu d’ocupar un espai orfe: divulgar la història als més petits, tot contagiar-los la curiositat i fent de l’aprenentatge un divertiment. La seva finalitat i el fet que els reportatges tinguin un “llenguatge adequat als petits lectors però mantenint tot el rigor i la garantia Sàpiens” li va valer el premi a la Millor Revista que atorga l’APPEC, la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, el juny del 2016.

Des del seu llançament, El Petit Sàpiens ha gaudit d’una gran acollida per part de pares, mestres i infants. Tant és així que ara ja es distribueix amb una periodicitat mensual i arriba ja més de dues mil cases, a totes les biblioteques del sistema públic de lectura i a més de 400 escoles catalanes.