Un any més, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL organitza l’Escola d’Estiu, que enguany tindrà lloc del 2 al 6 de juliol.

En aquesta edició s’ha incorporat, a la ja tradicional formació presencial, la formació en línia i semipresencial, esperant que això contribueixi a millorar les formacions i a fer-les més accessibles a tothom. El programa inclou cursos per repensar l’educació pràctics i innovadors sobre diferents temàtiques educatives i cadascun d’ells tindrà una durada de 30 hores.

La formació serà impartida per docents en actiu, professorat universitari, membres de grups d’investigació i d’altres professionals de l’educació que s’han trobat a la Facultat durant els darrers anys per posar en comú recursos, pràctiques de referència i metodologies innovadores. Es mostraran experiències al voltant dels reptes que es plantegen en totes les escoles d’infantil, primària i secundària. Els cursos previstos es dedicaran a analitzar qüestions com ara l’aprenentatge amb TIC, l’atenció a la diversitat, el treball cooperatiu, l’educació integral, el treball tutorial o la pèrdua, la mort i el dol en el context educatiu, entre d’altres.

Enguany s’oferiran cursos pràctics i innovadors sobre diverses temàtiques educatives, com ara els ambients preparats a Infantil, les emocions al parvulari, el treball amb infants amb NEE, l’expressió oral a Primària, recursos per a la intel·ligència emocional o la pèrdua, la mort i el dol en el context educatiu.

L’Escola d’Estiu Blanquerna està adreçada als mestres i professionals de la docència amb l’objectiu de compartir coneixements i descobrir novetats per portar a l’aula el proper curs. La inscripció es pot fer des del 28 de maig fins al 24 de juny, presencialment o per internet.