foto art. mayo 2018Corma va ser premiada el passat mes d’abril a París amb el premi a la millor gamma de plantes per a infants. El concurs francès, conegut com Elu par les Femmes pour les Enfants, reuneix els actors principals del sector de la jardineria i compensa les millors iniciatives de l’any.

La gamma guanyadora de CORMA, Butterfly Planet, consta de plantes que atrauen les papallones. Un concepte molt en la línia de les tendències actuals de protecció del medi ambient, a través del foment de la biodiversitat i afavorint la pol·linització per reequilibrar els elements de la naturalesa.

Aquesta gamma resulta molt seductora per als infants, pels quals les papallones són un element gairebé màgic, i als pares i mares, que se senten partícips d’una acció en favor de la salvaguarda del medi ambient, contribuint a la reintroducció de la fauna en el seu entorn natural.

Per donar-li un aire infantil i original, CORMA va organitzar el concurs de dibuix infantil “Com t’imagines un jardí de papallones?”. Tots els participants van poder decorar els testos i marcar-los amb etiquetes amb forma de papallones.