davLes plantes de Corma van ser les encarregades d’adornar la Plaça Major d’Olot el cap de setmana del 27 al 29 d’abril, coincidint amb l’Emprimavera’t, una iniciativa molt especial organitzada per l’ajuntament d’Olot per donar la benvinguda a la primavera. Es tracta d’una fira anual que inclou activitats culturals, lúdiques i esportives així com un mercat d’artesania. En aquesta ocasió, la ciutat es va guarnir amb adornaments florals.

Per segon any consecutiu, Corma va ser l’encarregat d’embellir la plaça Major amb composicions florals. Després de l’èxit de la decoració de l’any passat, Olot ha donat llum verda a la cooperativa per realitzar una posada en escena combinant les plantes i les flors de temporada amb símbols típics de la ciutat. Una barreja de bon gust i que va ser un espectacle de colors i olors.