Targeto2018-boEl proper 10 de maig se celebrarà la VIII Jornada Clade ‘Els serveis bàsics des de l’economia social’ centrada en conèixer experiències internacionals sobre la gestió dels serveis públics des d’empreses d’economia social. La ponència central anirà a càrrec de Luigi Martignetti, vicepresident de Social Economy Europe (Secretary General of REDES – Xarxa Europea de les Ciutats i Regions per l’Economia Social). Tot seguit, tindrà lloc la taula rodona Experiències internacionals gestionades per l’economia social que servirà per conèixer casos que estan contribuint al canvi de paradigma de la gestió de serveis públics.  Aquest intercanvi de coneixements comptarà amb la Fundació holandesa Buurzorg d’atenció a les persones, amb la participació de Gertje van Roessel; la Federació Alemanya d’Energies Renovables, amb la participació de Rainer Hinrichs-Rahlwes. I la cooperativa catalana Aigua.coop, amb la participació de Joan Arévalo.

La cloenda anirà a càrrec del Sr. Josep Ginesta, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La Jornada Clade es desenvoluparà a  partir de les 16 a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – URL (Carrer Valldonzella, 12, 08001 Barcelona).

Inscriu-te!