Foto 1La Fira Alimentaria va tenir lloc entre el 16 i el 19 d’abril al recinte firal de Gran Via de Barcelona, un referent mundial del sector carni, amb presència de grans marques i empreses de distribució.  La Cooperativa Plana de Vic hi va ser-hi present. Va tenir presència al saló Intercarn. L’objectiu va ser el de transmetre un missatge posant èmfasi al model productiu cooperatiu, que permet garantir al màxim la traçabilitat i proximitat del producte, gràcies a un control i un seguiment integral que va des de la plantació de cereals a la cria i control sanitari dels animals i que passa per la distribució dels productes finals i elaborats.

La valoració de la participació de la Cooperativa Plana de Vic a Alimentaria és més que positiva i reforça la tendència de que el públic nacional i internacional es mostra cada vegada més interessat en els productes de proximitat, saludables i amb un valor afegit.