Abacus Cooperativa va regalar entre el 19 i el 21 d’abril més de 1.000 llibres i capítols als usuaris del TRAMbaix i TRAMBesòs. La senyora Trama i el senyor Abacusí, que tenen la missió de fomentar la lectura al transport públic, van ser els personatges encarregats de lliurar-los als usuaris.

Aquesta acció -#llibreriatramabacus- tenia com a objectiu enfortir l’experiència del consum cultural, educatiu i de lleure i ha estat possible gràcies a la col·laboració de les editorials RBA, Anagrama, Ara Llibres, Amsterdam, Penguin Random House, Grupo Planeta i Grup 62.

La presidenta d’Abacus Cooperativa, Maravillas Rojo, va explicar que “amb aquesta iniciativa es vol contribuir al foment de l’hàbit de la lectura entre la ciutadania”. Des de TRAM, el seu director general, Humberto López Vilalta va assegurar que “iniciatives d’aquest tipus són positives per a tothom, autors, llibreters i usuaris del transport públic, els quals poden gaudir d’un bon llibre durant els desplaçaments”.

Innovadora llibreria mòbil per celebrar Sant Jordi

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, Abacus Cooperativa i TRAM van presentar una llibreria mòbil instal·lada en un comboi del TRAMbaix. Aquest comboi singular, ambientat en una llibreria es va estacionar durant tot el dia a la parada del TRAM de Francesc Macià, per oferir una experiència original entre autors i lectors, on van poder intercanviar opinions asseguts en un sofà.

Durant tot el dia, autors i autores van signar llibres: Dulcinea, Sílvia Soler, Gaspar Hernández, Maria del Mar Bonet, Javier Marías, Elisenda Rovira i Juan Francisco Ferrándiz en va ser alguns.

La iniciativa es va emmarcar dins la campanya #somllibres.