noticies---ara-llibres---sant-jordi-2018---definitivaLes primeres dades fetes publiques pel Gremi de Llibreters situen quatre llibres de l’editorial Som Ara Llibres entre els més venuts per la diada de Sant Jordi. A l’espera de la publicació de les dades definitives, l’editorial ha aconseguit conquerir amb les seves novetats les primeres posicions dels rànquings de ficció en català, i no ficció en català i en castellà.

Sota el segell Amsterdam, Màrius Serra es posiciona amb La novel·la de Sant Jordi en el número cinc dels més venuts de ficció en català. A la llista de no ficció, Dies que duraran anys del fotoperiodista Jordi Borràs i Per la llibertat! ocupen els números tres i quatre del rànquing. Per últim, amb el segell Now Books, España quedó atrás del politòleg Ramón Cotarelo aconsegueix la tercera posició dels més venuts en castellà en no ficció.

Després de setmanes d’intensa feina per part de tot l’equip, el projecte editorial rep el reconeixement dels lectors, que n’han premiat el compromís i l’exigència. Dels vint títols més venuts aquest Sant Jordi, nou estan sota el paraigua de Grupo Planeta; set sota el de Penguin Random House i quatre a Som Ara Llibres. Els bons resultats d’aquest Sant Jordi situen Som Ara Llibres més a prop d’assolir l’objectiu de consolidar-se com una editorial forta i central dins del panorama literari en català i alternativa clara als grans grups que dominen actualment el mercat.