La cooperativa Som Contrapunt, que forma part del Grup Som, ha llançat aquest mes de març set noves capçaleres al Vallès Oriental, aconseguint així completar una oferta informativa de nou capçaleres locals i una de comarcal.

Després de més de disset anys dedicats al periodisme local, d’haver rebut prestigiosos premis de comunicació i d’haver-se situat com a mitjans líders en tirada i audiència al Vallès Oriental a través de les seves tres capçaleres – Contrapunt, AraGranollers i AraVallès -, la cooperativa ha decidit fer un pas endavant i començar una expansió pel territori, en una clara aposta pel periodisme de proximitat.

Així, a partir d’aquest mes de març, els municipis de Parets, Montmeló, Montornès, Martorelles, Sant Fost, La Llagosta i Les Franqueses se sumaran a Lloret i Granollers i tindran el seu propi mitjà de comunicació digital i/o setmanari en paper.

I amb l’objectiu de ser reconeguts a la comarca com a un únic grup editorial, la cooperativa ha unificat totes les marques sota el paraigües de Som. Per tant, a partir del 22 de març, Contrapunt es dirà SomMolletAraGranollers es dirà SomGranoller i AraVallès es dirà SomVallès.

La cooperativa SomContrapunt reforça el seu projecte comunicatiu, líder al Vallès Oriental amb 28.000 exemplars setmanals de les edicions en paper (fins ara n’eren 24.000), sumats als 85.000 usuaris únics mensuals registrats en els digitals i més de 1.500 punts de distribució.