CMOEl 22 de març es va celebrar celebra el Dia Mundial de l’Aigua, data decretada a l’Assemblea General de l’ONU del 22 de desembre de 1993.

La Comunitat Minera Olesana es va sumar un any més a la celebració d’aquesta data, conscient de la importància de l’aigua per a la vida humana, la seva condició de recurs finit i la necessitat d’una gestió de l’aigua com un servei i no com una mercaderia. La CMO aposta per un servei respectuós amb la natura i l’entorn d’Olesa de Montserrat, amb un ús eficient i sostenible dels recursos hídrics de la zona, i amb una gestió basada en el model cooperatiu i els principis de l’economia social.

Cada any, amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, es va convida a que tots els organismes, empreses o organitzacions mundials participin durant aquest dia amb activitats relacionades amb la conservació, desenvolupament i bon ús dels recursos hídrics, apel·lant a la posada en pràctica de les recomanacions de la Conferència de les Nacions Unides sobre Medi Ambient i Desenvolupament contingudes en el Capítol 18 (Recursos d’Aigua Dolça) de l’Agenda 21.