AbacusAbacus cooperativa va acollir dimecres al vespre, dins el cicle de diàlegs organitzats en el marc dels 50 anys de la cooperativa, un debat al voltant del cooperativisme en l’àmbit cultural i les cooperatives dedicades a la cultura.

L’acte, conduït per Joan Subirats, comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i presidit per Maravillas Rojo, presidenta d’Abacus, va comptar amb l’aportació de tres veus del cooperativisme cultural a Catalunya, que van exposar casos diferents però amb molts punts en comú.

Els ponents Mireia Font, Directora de l’Escola de Teatre El Timbal, Mireia Mora, comunicadora cultural de La Tremenda cooperativa, i Javier Rueda, membre del projecte cooperatiu Zumzeig, van construir un diàleg al voltant de la cultura cooperativa com a element transformador de la societat i el cooperativisme com a agent innovador social.

Aquest ha estat el primer de cinc diàlegs que es duran a terme al llarg de l’any per celebrar l’aniversari de la cooperativa, i giraran al voltant dels valors cooperatius de l’economia social, l’educació, la cultura, i el lleure. Cadascun d’ells comptarà amb la presència de destacades personalitats de cadascun d’aquests àmbits per contribuir al debat i al diàleg i a generar nous interrogants. Tota la informació respecte el cicle de diàlegs es troba recollida a https://abacus.coop/ca/dialegsabacus/