amics

La CMO ha estat guardonada per l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua als Premis de l’Aigua 2018. La cooperativa ha rebut aquesta distinció pels 150 anys de servei de l’abastament d’aigua potable a Olesa de Montserrat. Els Premis de l’Aigua, que enguany arriben a la 19a edició, volen guardonar les actuacions i trajectòries més destacades relacionades amb l’aigua en els àmbits de la investigació, de la informació, professionals, empresarials o mediambientals.

Els premis es lliuren cada any amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març). L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua realitza una consulta entre tots els nostres socis, amb l’objectiu que siguin ells qui decideixin les propostes de candidatures a sotmetre a la consideració del Jurat, nomenat per la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua i integrat per personalitats de reconegut prestigi al món de l’aigua a Catalunya. Dins aquest Jurat, la nostra Associació no es reserva cap presència en forma de vot.

Sens dubte, es tracta d’un reconeixement a la tasca realitzada per la cooperativa i a totes les persones que han dedicat temps i esforç al seu desenvolupament durant els 150 anys des de la seva fundació.