noticies_-_petit_sapiens_nou_-_dins

Contagiar la curiositat als infants i fer de l’aprenentatge un divertiment són dos dels objectius de la revista de divulgació per infants Petit Sàpiens, que a partir d’aquest 2018 s’ha començat a distribuir mensualment.

El Petit Sàpiens va néixer el juny del 2016 de la mà de l’equip de Som Sàpiens Publicacions amb l’objectiu d’ocupar un espai orfe: divulgar la història als més petits. La bona acollida dels primers quatre números de la revista ha fet possible que ara es converteixi en una publicació mensual.

Clàudia Pujol, directora de la revista Sàpiens, així ho va anunciar en el marc de l’entrega dels darrers premis de l’Appec, on el Petit Sàpiens va rebre el guardó de ‘Millor Revista’. L’Appec en va reconèixer la tasca de divulgació històrica, feta amb el rigor i la garantia de Sàpiens; l’adequació del llenguatge als petits lectors i la incorporació d’il·lustracions fetes per grans artistes.

La publicació mensual de la revista és una de les gran apostes de Som Sàpiens Publicacions per aquest 2018 i el periodista Àlex Novials n’ha assumit la direcció.