imatge_lavola_butlleti_clade_març2018

El passat 30 de gener, Lavola va organitzar una jornada doble sobre responsabilitat social amb esmorzar a la seu de UN Habitat al Recinte Modernista de Sant Pau. Aquesta jornada va girar al voltant de dos eixos: la medició de l’impacte social d’una organització i com desenvolupar estratègies de sostenibilitat basant-se en els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Pel que fa al primer  es va presentar la nova metodologia del Valor Social Integrat (VSI) per a calcular el valor de les accions de responsabilitat social de les organitzacions. Aquesta metodologia permet monetitzar els impacte que una organització genera a nivell social en els diferents grups d’interès. Gràcies a això, el Valor Social Integrat pot arribar a multiplicar el valor de la comptabilitat tradicional d’una organització.

També va comptar amb la participació de Crèdit Andorrà, que va mostrar la seva experiència en la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a l’estratègia de responsabilitat social corporativa, així com la seva participació la UN Global Compact Leaders Summit 2017 realitzat a Nova York.

La jornada, va ser un èxit de participació i va generar nombroses intervencions per part dels assistents durant les diverses ponències realitzades.