febrero 18_Página_1

Corma acull la primavera 2018 amb un dels actes més esperats pels clients del sector hortícola: les jornades de portes obertes als punts de venda de Corma Premià de Dalt, que seran el proper 28 de febrer, i de Corma Madrid, que seran el 7 de març. S’espera per aquests dies la visita de molts professionals del sector, provinents de centres de jardinera, floristeries, paisatgistes o altres majoristes.

Les dues jornades es produeixen en un moment que el temps és especialment hivernal, a causa de l’onada de fred prevista per als propers dies. Les condicions climatològiques són un factor de gran importància que influeix en el negoci de les plantes, perquè incideix directament en el comportament de compra del consumidor, ja que si es produeixen gelades o pluges no es poden realitzar les tasques de plantació en jardins.

Cada any, les jornades marquen el punt d’inici de la temporada forta de venda de plantes, que es prolonga fins a l’estiu. A l’espera que arribi el bon temps primaveral, Corma ja té a punt els seus plançons en els hivernacles.