IMG_9280

Aquest mes de febrer Abacus ha posat en marxa el Programa I+CO per potenciar i desenvolupar noves idees des de l’interior de la cooperativa de forma col·laborativa, participativa i transversal.

L’objectiu del programa és fomentar la innovació i posada en marxa d’idees de manera col·lectiva entre totes les persones sòcies de treball i treballadores de la cooperativa. Per aconseguir-ho s’ha obert un canal a la intranet on tothom pot aportar-hi idees o  coneixements.

Un comitè avaluador, format per persones representants de les àrees de la cooperativa, serà l’encarregat d’enriquir i desenvolupar les idees proposades. La cooperativa ha dotat una partida per posar en marxa els projectes que s’aprovin. Igualment, cada any es lliuraran els premis I+CO a les millors idees i projectes desenvolupats.

El programa respon al convenciment que el desenvolupament de la cooperativa passa per la participació de totes i cadascuna de les persones que la integren. Amb el Programa I+CO, Abacus consolida l’aposta per la gestió de projectes transversals iniciat amb els projectes LAB, uns projectes liderats per un grup de treballadors de diferents departaments que els han posat en marxa més enllà de les seves funcions habituals.