portada sàpiens

La revista Sàpiens, del Grup Som, estrena nou disseny i arriba aquest mes de febrer al quiosc acompanyada de la comercialització en exclusiva del documental 1-O de Mediapro – el més vist de la història de TV3- i d’un reportatge d’investigació dedicat al president del Reial Madrid executat per Franco i esborrat deliberadament de la història del club.

La revista líder de vendes en català vol continuar apostant per la investigació històrica, però a partir d’ara el seu disseny agafa més protagonisme, amb l’objectiu de donar valor afegit al contingut i fer la informació més accessible i la lectura més àgil.

A més de treballar amb nous dissenyadors i il·lustradors, la revista també incorpora nous historiadors, periodistes i escriptors, com per exemple Albert Sánchez Piñol, Genís Sinca, Josep M. Ganyet o Jordi Graupera.

A nivell conceptual, està dividida en tres parts: la Bruíxola, l’apartat connectat amb temes d’actualitat; els Reportatges, que continuen contemplant totes les èpoques i continents amb especial èmfasi a la història de Catalunya,  i Viure, que és un compendi de seccions relacionades amb les humanitats, el patrimoni, les noves tecnologies, que inclou un safareig històric i un conte inèdit d’escriptors del nostre país.

El rellançament de la revista s’ha acompanyat de la renovació del portal sapiens.cat. Per aquest nou espai web s’ha apostat per un disseny clar i net, on els continguts són els protagonistes. Així, no només les anècdotes i les curiositats prenen força, sinó que a més es convida als lectors a posar a prova els seus coneixements a través de l’apartat ‘preguntes i respostes’ i dels ‘quizzes’. T’hi atreveixes?