cmo notiLa CMO va celebrar el passat 27 de gener l’Assemblea General Extraordinària de la cooperativa a la seva seu. La primera assemblea de l’any va tractar punts destacats com la proposta de tarifes, pressupost i objectius del 2018 o l’oferiment als socis i sòcies per formar part del Consell de Consumidors.

A més, també es va informar els assistents sobre les gestions per fer d’Aigua.coop una cooperativa de segon grau, amb l’objectiu de facilitar la creació de noves cooperatives per gestionar el servei bàsic municipal d’aigua i també altres serveis relacionats amb la gestió pública. Tot això per aconseguir la gestió i la participació democràtica dels ciutadans. Aquest projecte compta amb la participació de la Comunitat Minera Olesana, del grup de l’economia social CLADE y de l’empresa olesana RAX sccl.

A la finalització de l’Assemblea es van lliurar les distincions amb motiu de la commemoració dels 25 anys La CMO celebra l’Assemblea recordant el 25è aniversari de la transformació en cooperativa de transformació en Cooperativa a tots els socis que han estat membres dels Òrgans Socials, durant aquest període.