blanquernaEl dimarts 30 de gener del 2018 , Blanquerna-URL obre el període de preinscripció als graus que s’imparteixen a les seves tres facultats: la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, la Facultat de Ciències de la Salut i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals.

Per al proper curs, Blanquerna-URL ofereix dos nous graus. D’una banda, el Global Communication Management, que vol incorporar al mercat nous gestors, preparats i experts en comunicació global. El pla d’estudis fa especial èmfasi en la comunicació corporativa i les relacions públiques, l’empresa i el màrqueting, les noves tecnologies i les humanitats i les ciències socials, així com en els idiomes més internacionals (anglès, xinès, francès, àrab i castellà). Totes les assignatures s’impartiran en anglès. De l’altra, també s’oferirà el Grau en Pedagogia, que capacita els estudiants per dissenyar, implementar i avaluar programes educatius. A més, Blanquerna-URL continuarà impartint els graus en Psicologia, Educació Infantil, Educació Primària, Logopèdia, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Infermeria, Fisioteràpia, Nutrició Humana i Dietètica, Farmàcia, Periodisme i Comunicació Corporativa, Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting, Comunicació Audiovisual i Relacions Internacionals.

A partir del 30 de gener els estudiants que vulguin cursar els estudis universitaris a Blanquerna-URL podran fer la preinscripció, per Internet o bé presencialment a la secretaria de cada centre.

Els futurs estudiants i les seves famílies tenen la possibilitat de concertar una visita personalitzada en qualsevol dels centres de Blanquerna-URL i/o d’assistir, des del febrer fins al juliol, a les diverses sessions informatives de cada facultat (de lliure assistència), en les quals es presenten i s’expliquen cadascun dels estudis i es duu a terme una visita guiada per les instal·lacions.