CormaCORMA està preparant l’enjardinament de la ciutat de Barcelona. Uns 3.000m2 de terraplens situats en jardins i places repartits per tots els barris de la ciutat. Aquest és un dels molts projectes en els quals s’està treballant.

És el tercer any consecutiu que CORMA es dedica a la “vegetalització” de Barcelona amb l’objectiu d’introduir la naturalesa entre els edificis i fomentar la biodiversitat a través d ela plantació de varietats de plantes especialment escollides pel seu poder d’atracció als pol·linitzadors com les papallones i altres insectes benèvols del planeta.

Amb aquest projecte es pretén substituir les clàssiques plantes de temporada per una mescla de plantes de diferents tipus: els Mix Flowers® (vivaces, anuals, arbustives) amb floracions esglaonades al llarg de l’any per tal que els jardins sempre tinguin color.

La plantació de totes aquestes places està prevista per al mes de maig amb l’objectiu que arribin al seu màxim esplendor a l’estiu, quan la presència del turisme està en el seu punt àlgid.