Logo Vis a visEntre gener i febrer se celebra una nova edició del cicle Vis à Vis del Club TR3SC, que combina converses singulars amb una degustació de vins dels millors cellers catalans i productes de proximitat seleccionats per la Cooperativa.

En aquests esdeveniments tots els assistents gaudeixen aprofundint i reflexionant sobre histories de personatges destacats, explicades en primera persona en un ambient distès i en el marc incomparable del Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona (C/ de la Barra de Ferro, 5).

Per aquesta edició encara es pot gaudir de personatges com la cantant Mayte Martín, els cuiners germans Torres, l’actor Joel Joan, el grup musical Els Amics de les Arts i l’actriu Vicky Peña. Trobareu tota la informació a (www.tresc.cat)

Aquesta és una aposta duradora de la Plana de Vic amb la que vol seguir col·laborant amb la cultura del nostre país.