imatge Lavola_Butlleti febrer 2018 CladeDurant la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2017, Aigües de Barcelona va realitzar una campanya de comunicació interna adreçada als seus col·laboradors anomenada #moltfan, amb l’objectiu d’implicar els treballadors en la minimització dels residus que es generen tant en els llocs de treball com a les seves llars.

L’acció principal que va realitzar Aigües de Barcelona va ser l’entrega de 1.000 gots de vidre reciclat per als seus col·laboradors, per substituir els gots de plàstic de les fonts d’aigua que estan repartides pels diferents departaments de l’empresa. Aquest acció va anar acompanyada de diferents missatges relacionats amb la reducció en l’ús de paper, la cuina de malbaratament i l’ús de gots i ampolles de vidre.

Per aquest motiu Aigües de Barcelona va demanar assistència a Lavola per a la realització de la campanya comunicativa associada a aquestes accions, creant la imatge i lema, redactant els continguts amb els missatges mencionats i dissenyant adhesius pels gots i un cartell amb informació sobre la campanya. A més, la producció i la distribució dels elements de personalització dels gots de vidre també va córrer a càrrec de Lavola.