Simfonic05.ValsosDanses(1)El Festival de Valsos i Danses és el «gira el món i torna al Born» de l’Orquestra Simfònica del Vallès. La màgia circular del vals gira entorn d’una idea cíclica de la vida, que a les acaballes de l’any se’ns fa palesa al voltant d’una escudella i carn d’olla. Un grapat de danses binàries de tot el planeta acompanyaran el pols ternari del vals, per tancar el cicle anual de la vida des del cim de la felicitat que volem conquerir per al nostre públic.

Com cada any, l’Orquestra Simfònica del Vallès celebra el Nadal amb el Festival de Valsos i Danses. De la mà del seu director titular, James Ross, i amb la col·laboració d’Isabella Gaudí i Anabel Pérez, dues sopranos que acompanyaran la formació durant la gira que enguany visita 8 ciutats diferents de la geografia on oferirà un total de nou concerts: Sant Boi de Llobregat, Palau de la Música (Barcelona), Terrassa, Olot, Lleida, Rubí, Sabadell i Puigcerdà.