SOMKilian Jornet acaba el 2017 fent balanç dels últims cinc anys amb el llibre que recull les fotografies més espectaculars, les vivències i els valors del projecte Summits Of My Life. De moment, el llibre està disponible en català i castellà, però els drets ja han estat venuts a França, Itàlia, Noruega i Polònia, i ha despertat gran interès en molts altres països com Gran Bretanya.

Un llibre que se suma al fenomen editorial que representa Kilian Jornet amb més de 110.000 exemplars venuts del seus anteriors llibres (Córrer o morir i La frontera invisible) que han estat traduïts a més de 15 països.

La consecució de l’últim dels cims que formen el repte vital i esportiu Summits of My Life -L’Everest- no només suposa una fita en la història de l’esport de muntanya, sinó que ha representat, també, una onada extraordinària d’estima popular i admiració cap al protagonista d’aquesta gesta, Kilian Jornet. La clau és l’essència del Summits: treball en equip, esperit de superació i uns valors humans que, des del principi, han posat ales als peus de Kilian Jornet.

Aquesta gran fita esportiva i vital es troba recollida en el llibre Summits of my life. Reptes i somnis a la muntanya. Amb textos personals de Kilian Jornet que repassen moments de tensió, gestes, anècdotes i rècords de vertigen, i l’acompanyament visual de més de 150 fotografies a color i infografies explicatives que permeten als lectors entendre la grandesa d’aquest projecte esportiu i vital.

Després de mantenir-se durant vuit setmanes entre els títols més venuts de no ficció a Catalunya, tot apunta que el nou llibre de Jornet serà un dels més regalats aquestes festes de Nadal.