logos_fundesplaiEn el marc de la col·laboració d’Abacus i el programa ”EnCORatja’t”, la cooperativa va ser present al sopar solidari organitzat per Fundesplai. El sopar es va celebrar el passat 11 de desembre i hi van participar 140 persones amb una recaptació de 20.000€ que equivalen a 200 beques per a menjador escolar per infants en situació de vulnerabilitat.

Durant el sopar, la presidenta d’Abacus cooperativa, Maravillas Rojo, va compartir la mirada sense estereotips de l’Adam, la joguina que no existeix, amb tots els presents, als quals se’ls va explicar la campanya solidària per un Nadal sense estereotips. Tots els guanys de la campanya aniran destinats al programa de Fundesplai ”EnCORatja’t”, que duu a terme un treball coeducatiu amb els infants i joves, les famílies i la comunitat, per assolir una societat més igualitària, lliure de discriminacions i de qualsevol forma de violència.

L’acte va comptar amb la presència, entre altres, de l’alcalde d’El Prat, en Luis Tejedor Ballesteros, qui també es va sumar a la mirada sense estereotips de la joguina que no existeix i la va compartir durant el sopar. I és que, com bé diu Maravillas Rojo: “només una actitud oberta i sense prejudicis ajudarà que els més petits i les més petites creixin en llibertat”.

El sopar es va fer a la seu de Fundesplai al barri de Sant Cosme, l’edifici CENTRE ESPLAI, que enguany celebra els 10 anys de la seva inauguració. Per aquest motiu, Ada Parellada va oferir als assistents un menú amb 10 plats, cadascun dels quals feia referència a 10 fites de cadascun dels 10 anys del centre.