ComunitatMineraLa Comunitat Minera Olesana celebra aquest 2017 els 25 anys des de la seva transformació en cooperativa, denominada Comunitat Minera Olesana S.C.C.L. L’entitat va realitzar una adaptació de l’estructura jurídica, societària i administrativa de l’entitat. Amb motiu d’aquesta celebració, la CMO ha creat una infografia que permet apropar més dades històriques de la ’Cooperativa de l’Aigua’, que l’any vinent sumarà 150 anys des de la seva fundació.

La constitució de la Cooperativa fa 25 anys es va promoure amb la plena voluntat societària de donar continuïtat a l’entitat fundada l’any 1868. El model cooperatiu garanteix la participació de tots els socis i sòcies amb igualtat de drets i obligacions, i una governança democràtica i sostenible de la gestió de l ‘aigua dintre del marc de l’Economia Social.