ranking-dataset-shareLa Universitat Ramon Llull (URL) apareix enguany en el top 100 de l’ocupabilitat segons el reconegut rànquing que elabora Times Higher Education (THE), referent internacional en el sector universitari, que enguany publica la seva 6a edició anual del Rànquing Mundial d’ocupabilitat.

La URL es posiciona com l’única universitat catalana i la tercera espanyola entre les 150 millors universitats del món més ben valorades per les grans empreses a l’hora de contractar els seus graduats.

El rànquing, que s’elabora en base a una enquesta a 2.500 responsables de personal en 20 països, i sobre l’opinió expressada per 3.500 executius de tot el món, situa la URL al lloc 86 entre 150 institucions d’educació superior amb millors nivells d’ocupabilitat dels seus alumnes.

En aquest top 100 destaquen les universitats estatunidenques com l’Institut de Tecnologia de Califòrnia i l’Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT) i la Universitat de Harvard. A Espanya despunten, juntament amb la URL, dues altres universitats privades: l’IE University i la Universidad de Navarra.