Oficines noves Plana de VicDesprés d’una temporada de treball en el projecte, el passat 20 de novembre la Cooperativa Plana de Vic va finalitzar el trasllat de les oficines a la nova ubicació, de manera que ja s’està treballant des de la Carretera Barcelona-Puigcerdà, km. 70,4 de la població de Gurb.

Aquest trasllat que ha d’acabar portant tots els serveis de la Cooperativa cap a la nova ubicació, s’ha programat en dos fases: primerament, el dia 20 de novembre s’ha produït el trasllat efectiu del personal d’oficines i direcció i tant l’agrobotiga, com la secció de crèdit, la farmàcia i els serveis de medi ambient de moment segueixen a les antigues instal·lacions del Carrer Bisbe Morgades, 4 de Vic. La segona fase es produirà en una data encara per concretar, previsiblement dins el primer semestre de 2018 quan tant l’agrobotiga, com la secció de crèdit, la farmàcia i els serveis de medi ambient es traslladaran cap a les noves oficines.

Amb aquests canvis, l’empresa ha aconseguit l’esperat canvi per disposar d’un espai més ampli, modern i funcional i amb això solucionar els problemes d’accés i aparcament i així millorar l’atenció a socis, clients i treballadors.