Suara finalEl Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro, i la presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Francina Alsina, van participar com a convidats a la darrera Assemblea General Extraordinària de Suara Cooperativa, que es va celebrar el passat dissabte 25 de novembre al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona amb l’assistència de més de 800 persones sòcies. Porro i Alsina van agrair l’oportunitat de conèixer en primera persona el funcionament de d’una assemblea de Suara.

Des dels aspectes més formals l’Assemblea va servir, entre d’altres, per aprovar amb una àmplia majoria la modificació d’un dels capítols del Reglament de Règim Intern pel qual es regeixen les sòcies i els socis de la Cooperativa, i que en millora les condicions. Aquesta revisió es fa en el marc d’un procés que es va iniciar a principis del 2016 i que culminarà la propera primavera, per garantir-ne un procés plenament participatiu.

L’espai de trobada amb les sòcies també es va fer servir per presentar la feina que està fent un grup de 25 professionals de la cooperativa per posar en marxa properament el Comitè d’Ètica de Suara, així com la feina que desenvolupen 4 projectes diferents: el Centre de Primera Acollida Sarrià per a persones en situació de sensellarisme (Ajuntament de Barcelona), el pis de reinserció per a persones internes de centres penitenciaris de Figueres (Departament de Justícia de la Generalitat), el Fem Família (Servei d’atenció a les famílies del Consorci del Barri de la Mina) i l’equip d’Innovació de Suara.