SuaraSuara Cooperativa està immersa en el desplegament del seu Comitè d’Ètica. Els treballs s’estan fent a partir d’uns tallers especialitzats que tenen lloc al convent de Sant Agustí de Barcelona des del mes de setembre amb el suport de professionals del sector. Als tallers hi participen 25 professionals de la cooperativa, provinents de tots els sectors i totes les àrees geogràfiques on treballa Suara.

L’activitat compta amb la col·laboració de docents de diferents universitats especialitzats en filosofia i ètica, encarregats de compondre la part teòrica, i amb la participació d’experts en responsabilitat social corporativa que dinamitzen la part pràctica de les sessions.

La finalitat d’aquests tallers és treballar en la definició del paper de l’ètica dins la cooperativa i dibuixar l’estructura del Comitè amb el qual més endavant s’hauran de fomentar aquests valors. Un cop finalitzats els tallers, Suara comptarà amb la base necessària per construir el seu primer Comitè d’Ètica.