Orquestra_30anysAssolir una fita com aquesta està a l’abast de molt poques organitzacions culturals privades. I haver-ho fet mantenint intactes l’esperit i les ganes del primer dia enorgulleix i encoratja a mirar el futur amb força i il·lusió.

En el que vindrà és on posa l’ull l’OSV, perquè tot que s’ha assolit en aquests 30 anys ja és història. Els anys donen experiència i ara el plantejament és afrontar el futur amb noves expectatives i nous reptes.

Tota aquesta trajectòria es veurà plasmada en l’exposició que s’inaugurarà el proper divendres 3 de novembre al Casal Pere Quart (Rambla, 69) de Sabadell, que romandrà oberta al públic fins al 15 de novembre.

Una oportunitat única per conèixer més i millor una de les institucions més importants de la ciutat de Sabadell i descobrir que la música clàssica també pot ser divertida. A l’exposició s’hi podrà trobar una part lúdica i immersiva per fer gaudir i viure la música clàssica d’una manera diferent: un vídeo 3D d’un concert de l’OSV que permet viure’l com si l’espectador fos un músic; el so binaural 3D  per escoltar l’himne de la joia de la Novena Simfonia de Beethoven des del mig de l’orquestra i la Sala “Beethoven no era sord del tot”, per gaudir de l’emoció de la música només amb oïdes del visitant.

Vine a la nova exposició de l’OSV i atreveix-te a dirigir la Simfònica

La Simfònica del Vallès sempre serà al costat de gent que no pot viure sense música. L’exposició pretén fer pedagogia de la música però també entretenir i divertir, perquè la clàssica no és avorrida, almenys la que fa la Simfònica.

Experimentar una nova forma d’escoltar la música clàssica us pot fer, fins i tot, guanyar entrades per als propers concerts.

Per això, caldrà atrevir-se a gaudir la música com mai abans!