Foto_Noticia_Lavola_Clade_LidlLidl és una de les empreses impulsores de Lean & Green a Espanya, iniciativa que ha estat acollida per AECOC (Associació Espanyola de Codificació Comercial), entitat que treballa per a millorar la competitivitat de la cadena de valor.

Lean & Green és un referent internacional i interprofessional nascut a Holanda que té com a objectiu incentivar i ajudar a les empreses a complir amb el compromís de reduir en un 20% les seves emissions de CO2 en un termini de cinc anys i que l’abast inclogui, com a mínim, un 50% de les activitats logístiques. Actualment, inclou més de 500 empreses certificades en diferents països europeu com Alemanya, Bèlgica, Itàlia o Suïssa,

Per a obtenir la certificació d’Estrella de Lean & Green, Lidl preveu reduir les seves emissions de gasos d’efecte hivernacle en els propers cinc anys al nivell que exigeix la iniciativa. Per a fer-ho, amb l’assistència tècnica de Lavola, calcularà la seva petjada de carboni i realitzarà un pla d’acció realista i plausible que aconsegueixi l’objectiu de reducció de gasos exigit.

Es tracta d’una nova acció de Lidl dins de la seva estratègia de sostenibilitat.