municipaliaAmb la mateixa actitud activa i amb l’entusiasme d’emprendre nous projectes, CORMA diversifica la seva oferta i adapta els seus productes i serveis en un nou canal: les administracions  públiques (ajuntaments i empreses de jardineria públiques).

En compliment d’aquest objectiu, CORMA va participar els passats 24, 25 i 26 d’octubre a la fira Municipalia de Lleida. Una fira enfocada a les col·lectivitats públiques amb exposició de mobiliari urbà, ofertes d’enjardinament públics i altres serveis orientats a la vida urbana col·lectiva. Una oportunitat per a CORMA per presentar conceptes de places, glorietes i terraplens ecològics, amb prioritat de les plantes decoratives de fàcil manteniment i molta durabilitat.

Un altre dels objectius de CORMA és canviar la imatge de les ciutats, que fins ara hagin pogut resultar grises o no prou verdes i convertir-les en indrets agradables, sans i relaxants, gràcies a la màgia de la natura, que cada vegada  troba més protagonisme en la concepció dels edificis urbans. Un objectiu que recull la missió de CORMA: animar als ciutadans a comprar plantes per adornar els seus balcons, les seves terrasses i els seus jardins.