SuaraUn grup de professionals d’atenció directa d’atenció domiciliària de Suara han participat a una formació vinculada a l’impacte emocional arran de l’atemptat del passat 17 d’agost a Barcelona. La sessió va tenir lloc a l’oficina de Suara Cooperativa a Barcelona i va estar dirigida per la doctora en psicologia, psicoterapeuta i coaching, Maite Duran.

L’atemptat del 17 d’agost a la Rambla de Barcelona va suposar un fort impacte als equips de professionals que presten servei a la zona dels fets, on també hi ha nombroses persones ateses. Per això, la formació es va enfocar des d’un punt de vista vivencial, partint del que van sentir i del que senten actualment: es van reconèixer i explicar els diferents sentiments que poden sorgir arran d’experiències traumàtiques com aquesta, i es van donar eines i recursos a professionals d’atenció domiciliària de Barcelona per poder treballar aquestes emocions, tant personalment com amb les persones ateses.

Suara reitera la seva condemna als atacs i el seu suport a les víctimes i els seus familiars.