Maher_orquestrasimfonicavallesEls propers dies 6 i 7 d’octubre, l’Orquestra Simfònica del Vallès afronta un dels reptes de la temporada: interpretar la Segona Simfonia de Gustav Mahler (també anomenada “La resurrecció”). Dona continuïtat, amb aquesta interpretació, al cicle iniciat la temporada passada amb la Quarta Simfonia, amb Víctor Pablo Pérez també al capdavant. El dissabte 7 d’octubre a les 18.30h es durà a terme en el marc de la 22ª temporada del cicle Simfònics al Palau, una coproducció amb el Palau de la Música Catalana i també es podrà gaudir un dia abans, divendres 6 a les 21h en la 3ª temporada dels concerts simfònics de l’OSV al Centre Cultural Terrassa.

“La resurrecció” és una música que paraules laiques han fet sagrada.  La Segona simfonia de Mahler és un viatge inversemblant a l’inrevés: de la mort a la vida. Per fer-ho possible, cal la paraula màgica damunt la qual s’ha fonamentat una religió en creu: resurrecció. El Cor Madrigal i la Polifònica de Puig-reig ho cantaran a l’epíleg de l’obra : «Moriré per viure». El mestratge de Víctor Pablo Pérez  garanteix una experiència vital única: adonar-te que abans de viure has d’aprendre a morir.