SantGervasiTVL’Escola Sant Gervasi de Mollet compta, des d’aquest curs i gràcies a la Fundació Sant Gervasi, amb un canal de Televisió propi. El canal, que porta per nom SGTV (Sant Gervasi Televisió), estarà elaborat íntegrament pels alumnes de l’Escola i es podrà seguir a través del web www.sgtv.cat i del canal de YouTube del centre.

SGTV compta amb un plató de televisió professional situat dins de les instal·lacions de l’Escola, des del que els alumnes dels diferents cursos generaran tota mena de continguts informatius i d’entreteniment.

SGTV sorgeix després que l’Escola decidís, ja fa alguns anys, incorporar l’Audiovisual en el seu projecte Educatiu de Centre. Conscients que l’alfabetització audiovisual és una necessitat urgent que l’escola no hauria de defugir i que de la mateixa manera que ensenyem a llegir i escriure als alumnes, també els hem d’ensenyar a entendre i poder crear missatges audiovisuals, SGTV vol ser el canal mitjançant el qual els estudiants no només s’enfrontin als problemes i aprenentatges derivats de la creació de continguts audiovisuals, sinó que a més aprenguin a interpretar el llenguatge de les pantalles que els envolten de forma crítica i reflexiva.