corma_iberfloraCorma aterra a l’edició d’Iberflora 2017 (la fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i Bricojardí que se celebra a València) amb petites joies botàniques per seduir el públic assistent En aquesta edició, que tindrà lloc els propers 4, 5 i 6 d’octubre, la cooperativa de plantes presentarà dos dels seus productes estrella.

D’una banda, els seus ja consagrats Mix Flowers, combinacions de diferents espècies de plantes per enjardinar tot tipus d’espais urbans, que s’adapten a la ubicació i condicions de cada zona, que permeten aconseguir jardins públics sostenibles, amb un baix manteniment, que afavoreixin  la biodiversitat, a banda d’aconseguir una floració duradora.

Un altre dels conceptes trencadors que Corma exposarà a Iberflora són les seves Piràmides Florals, la solució perfecta per a tots aquells professionals de la jardineria que busquen una ornamentació floral espectacular i resolutiva i que permeten un  muntatge fàcil i ràpid, mobilitat, solidesa i un gran impacte visual. Les piràmides de Corma representen unes estructures florals idònies per decorar espais verds, places o monuments.