El camí de les Aigües_FRONTDesprés de l’èxit d’Un cel de plom, Carme Martí torna a les llibreries el proper 16 d’octubre amb la novel·la El camí de les Aigües, una història memorable cuinada a foc lent, amb unes protagonistes inoblidables, que esdevé un deliciós homenatge a les gestes quotidianes de les nostres àvies. Un retrat meravellós de la vida d’una cuinera que recepta a recepta, vivència a vivència, ens transporta al llarg del segle XX. Un segon fil argumental, contemporani, ens apropa als esforços per superar el dolor que comporta la pèrdua d’un ésser estimat.

Us en compartim les primeres pàgines en exclusiva d’aquesta nova novel·la de Carme Martí, publicada per l’editorial Som Ara Llibres sota el segell de ficció Amsterdam. Feu-ne un tast.

Un cel de plom

A la seva anterior novel·la, Carme Martí narra la vida de Neus Català, la darrera supervivent catalana del camp d’extermini de Ravensbrück, el testimoni colpidor d’un segle i d’una lluita constant. Els seus records, novel·lats amb una sensibilitat i una intensitat extraordinàries, són autèntiques lliçons de coratge. Un relat imprescindible, per no oblidar, que ha arribat a més de 20.000 lectors/es.

Presentació del llibre El camí de les Aigües

Us convidem a venir al primer acte de presentació del llibre, que tindrà lloc el proper dijous 19 d’octubre a les 19h. a L’Espluga de Francolí, a l’espai Les Masies. Us en donarem més detalls!