andrea-Bocelli-m100217.originalOSV + Andrea Bocelli

Dimecres 16 agost / 22h / Festival de Cap Roig


El tenor italià amb més discos venuts de la lírica mundial s’estrena al Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell, acompanyat de l’Orquestra Simfònica del Vallès.
El seu especial timbre ha esdevingut el seu segell personal, ple i poderós, tan versàtil que és capaç de passar del belcanto al furor del verisme, del repertori sagrat a les millors balades populars. Al llarg de la seva versàtil i extensa carrera, Andrea Bocelli ha estat guardonat amb diversos premis com ara Àlbum de l’Any i Àlbum Clàssic més venut de l’Any (2003), o Artista Internacional de l’Any (2012), dins els prestigiosos Classic Brit Awards.
Aquest estiu, Andrea Bocelli delectarà l’audiència de Cap Roig amb la seva impressionant i poderosa veu, amb la potència de tota una orquestra simfònica al darrera.

 

Festival de Música de la Cerdanya

Dijous 10 agost / 22h / John Williams i els immortals del cinema
Diumenge 13 agost / 22h / Els ballets de Txaikovski
Dissabte 19 agost / 22h / Missa de Glòria


Els Ajuntaments de Llívia i Puigcerdà, coorganitzen la 36a edició del Festival de Música Vila de Llívia, que passa a denominar-se Festival de Música de la Cerdanya. Pretén reimpulsar el Festival, reorientant-lo, prioritzant la música clàssica simfònica per davant de la música clàssica de petit format, obrir-se i crear nous públic i aixoplugar altres tipus de músiques i estils. L’objectiu és poder oferir al territori grans orquestres simfòniques, en un territori on no hi ha programació de música simfònica al llarg de l’any, i apropar la música clàssica i els grans autors de la història de la música en un territori on tampoc hi ha programació estable de música clàssica.
L’Orquestra Simfònica del Vallès té tres cites en el mes d’agost amb tres propostes diferents dirigides a un públic molt transversal: públic familiar i amant de la música de cinema amb el concert de bandes sonores John Williams i els Immortals del Cinema (10/08/17 – Església de Puigcerdà); el públic més afí al món de la clàssica i en concret de l’època romàntica de mitjans i finals del S.XIX podran gaudir del concert dedicat a Txakovski i Bruch Els ballets de Txaikovski (13/08/17 – Església de Llívia); i per últim, una proposta simfónico-coral de l’OSV amb Missa de Glòria (19/08/17 – Església de Puigcerdà) que tancarà la seva participació en el festival.