PauSantGervasiLes PAU 2017 han resultat, de nou, un èxit per als alumnes de l’Escola Sant Gervasi. Dels 62 alumnes que l’Escola ha presentat a la selectivitat (el 94% dels matriculats a 2n de Batxillerat), el 100% l’han aprovada i, a més, dues alumnes han obtingut una distinció de les PAU en aconseguir una nota superior a 9. La mitjana de les PAU per als alumnes de l’Escola ha estat del 7,05 i la d’accés (suma de la nota de selectivitat + la nota de batxillerat) ha estat de 7,29. A més, cinc alumnes han obtingut un expedient superior a 9 i disset, superior a 8.

La nota més alta de l’Escola correspon a la Berta Bonàs (Sta.Perpètua) amb un 9,15 (PAU) i 9,63 (accés); la segona és de l’Alba Crespo (Mollet del Vallès) amb un 9 (PAU) i 9,03 (accés); i la tercera correspon a en Marc Herrera (Parets del Vallès) amb un 8,85 (PAU) i 8,43 (accés).