OSVjuliol2017El Castell de Monjuïc acollirà aquest divendres 28 de juliol (22 hores) aquesta sessió de cinema concert.

En aquest cine concert podràs gaudir en família del clàssic del cinema mut El Maquinista de la General amb música en viu, interpretada per un grup de cambra format per músics de l’Orquestra Simfònica del Vallès i un trio de jazz, dirigit pel mestre Guerassim Voronkov, qui va compondre la música per a aquesta projecció, juntament amb Hernán “Chino” Senra.

L’experiència de veure una pel·lícula muda acompanyada de música en viu en un entorn especial, com el fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc, guanya adeptes any rere any. Des de fa tretze edicions, la Sala Montjuïc proposa una sessió de cine-concert amb pel·lícules clàssiques del cinema mut de directors com Buster Keaton, Charles Chaplin o Fritz Lang, orientada a un públic de totes les edats. La projecció d’El maquinista de La General anirà precdedida d’una actuació del Simfònica Film Quartet, un quartet de corda nascut de l’Orquestra Simfònica del Vallès format per dos violins, una viola i un violoncel i que interpretarà un repertori que va, entre d’altres, de la potència d’El Padrino a la tendresa de Moonriver, passant per cançons inoblidables de Titanic o El Senyor dels Anells.