cap-sharing-academy-1200pxCom a resultat del concurs de projectes d’economia col·laborativa, Sharing  Academy ha començat a treballar amb Abacus cooperativa en la iniciativa presentada, que ofereix un espai de trobada i d’acompanyament a l’aprenentatge entre professors particulars i alumnes d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

El funcionament, basat en una passarel·la segura, és molt senzill i està a disposició de pares i mares, alumnes i professors. Els professors fixen preu i disponibilitat i els pares i mares són els qui fan el pagament de les classes.

La proposta ofereix a la comunitat una experiència educativa basada en l’economia col·laborativa, responsable i sostenible, alhora que fomenta la creació d’espais que afavoreixin a l’intercanvi i aplicació de les seves capacitats, socialitzant els beneficis econòmics i socials del cooperativisme.

Amb aquesta posada en marxa, Abacus afavoreix la incorporació del col·lectiu de professorat i alumnat universitari, socis de la cooperativa, per oferir classes particulars de professors certificats i amb plenes garanties.