Latest resultsLa memòria de sostenibilitat és una comunicació sobre els impactes ambientals, socials i econòmics d’una organització i en recull les seves principals activitats per contribuir al desenvolupament sostenible.

Actualment, la tendència en memòries de sostenibilitat és publicar els informes en format online, amb actualitzacions continues i amb versions adaptades a cada grup d’interès. La majoria segueixen les directrius del Global Reporting Initiative (GRI) i ja es comencen a aplicar  els nous estàndards publicats recentment per GRI. Cal destacar com a nous temes rellevants els que fan referència als drets humans, a la cadena de subministrament i al canvi climàtic.

Lavola, amb més de 10 anys d’experiència i participant en l’elaboració de més de 100 memòries de sostenibilitat, aporta la seva expertesa en responsabilitat social i en comunicació per ajudar a grans i petites organitzacions a elaborar-les. En són exemples les memòries publicades per PortAventura World, La Farga, Damm, Abacus, Crèdit Andorrà o el Consorci Hospitalari de Vic, totes elles de diferents sectors d’activitat.