Clade-juliol 2017La tardor editorial a Som Ara Llibres arribarà carregada de gran títols molt esperats d’autors de la casa i de noves incorporacions. La novel·la de Carme Martí, El camí de les Aigües, cuinada a foc lent durant els últims 5 anys, conviurà a les llibreries amb l’obra de regal Summits Of My Life, que relata i retrata les proeses esportives de l’aventura més personal de Kilian Jornet, culminada amb èxit amb la doble ascensió a l’Everest en temps rècord.

Acompanyen aquests grans llançaments El llegat de Rondissoni, de Manel Guirado, que retrata els sabors i olors de l’època que va viure la protagonista d’El camí de les Aigües; i dos autors que presenten obres per duplicat: Jair Domínguez amb l’humor àcid d’Ets un merda i ho saps i la recuperació de la seva primera ficció, Hawaii Meteor; i el noruec Lars Mytting, amb la contundent novel·la Els setze arbres del Somme i un títol de no ficció, El llibre de la fusta, considerat la “bíblia de l’slow life”.

Mentre se celebra el 10è aniversari d’Amsterdam amb la recuperació de 10 dels títols més potents d’aquesta primera dècada, es presentaran novetats apassionants, com ara el debut despietat de la revelació literària Lize Spit o la nova creació de Colm Tóibín, a més de recuperar dues novel·les emblemàtiques de Marc Pastor i Herman Koch amb motiu de l’estrena de les versions cinematogràfiques. I entre les incorporacions al catàleg d’Ara Llibres destaquen novetats de Marie Kondo, Emma Roca, Francesc Torralba, Joan Coromines o Francesc Miralles i Héctor García, que amb El mètode ikigai ens ajuden a entendre el secret de la vellesa.

La Poètica d’Aristòtil i el segon volum de les Argonàutiques de Gai Valeri Flac són les aportacions de la Bernat Metge amb què es clourà un any ple de canvis positius a Som Ara Llibres.